top of page

COLOMBIA
 

Barranquilla (100% Colombian Arabica Beans, Mild Roast, Supremo)

 

Medellín (100% Colombian Arabica Beans, Mild-Dark Roast)

Cali (A balanced combination between Arabica and Robusta beans)

Cartagena (100% Colombian Arabica Beans, Mild Roast, Single Estate)

(direct bestellen)

 

COLOMBIA
We hebben ons best gedaan om de heerlijkste Colombiaanse koffiebonen te achterhalen. Alleen al in Nederland zijn er 180 verschillende branderijen die Colombiaanse bonen branden. Nou vinden wij het totaal geen probleem om koffie's te proeven dus dit is geen zware opgave voor ons geweest. Uit al het aanbod hebben wij een verfijnde collectie voor u samengesteld.

 

Barranquila

Een mild gebrande Supremo (screensize 18) uit Colombia met een vriendelijke koffie smaak met de authentieke smaakdetails uit Colombia zoals je deze zou verwachten. Eventueel als filterkoffie een heerlijke koffie.

Medellín
Onze persoonlijke favoriet. Een koffie met een uitgebreid smakenpallet. Een hele beleving als je deze koffie proeft. Onze voorkeur is om de koffie als Espresso te zetten, maar de koffie is ook heerlijk als Lungo en als basis voor een Cappuccino.

Cali
Deze Colombiaanse variant uit ons assortiment is het meest donker gebrand. Uitstekend als Espresso en als Cappuccino. Hou je iets meer van een bittere smaak in de koffie, dan is deze perfect. Naast de Arabica boon is er Robusta toegevoegd om een compleet smakenpalet te bieden. Ook een hele mooie after taste zal je ervaren bij deze koffie.

Cartagena
Geen enkele koffie is bijzonderder dan de geur en auroma van de Cartagena. De bonen komen van een Single Estate namelijk de Finca el Canasta waar de bonen op basis van pure vakmanschap worden geteeld.

-we get you the best coffee-

Bienvenidos a Colombia
Colombia Direct Bestellen
bottom of page