top of page

Instagram Campagne tbv nieuwe Colombiaanse koffiebonen

Wij zijn constant op zoek naar de lekkerste koffiebonen speciaal voor onze klant. Om onze nieuwste collectie uit Colombia te promoten hebben we hiervoor speciaal een Instagram campagne opgezet met het thema #coffeenomics. Feiten en weetjes uit de koffiewereld en Colombia. Het beeldmateriaal is hierbij geïnspireerd op de bekende histerie Narcos op Netflix. Enkel 'smokkelen' wij legaal de heerlijkste koffiebonen en Pablo Escobar werkte illegaal met het witte poeder. Zie onze Instagram pagina voor meer beelden.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page